به دلیل محدود بودن زمان ملاقات با پزشک وسریع سپری شدن آن از دید بیماران محترم و نیز به دلیل اینکه اغلب در این جلسه بحث های مختلفی هم شاید مطرح بشود(ظاهرا غیر مرتبط ولی بطور غیر مستقیم برای قضاوت بالینی مهم)، بهتر است برای این جلسه از قبل آمادگی داشته باشید.
شما (روز قبل از ویزیت) چه دانستنی های باید مرور کنید ؟ تا ویزیت موثرتری انجام شود
شما چه اقداماتی می توانید روز قبل از ویزیت انجام دهید؟ تا پزشک تاریخچه بهتری بدست آورد و سپس متناسبترین تصمیم و درمان نصیب شما گردد .
اقدامات زیر می توانند به شما کمک کنند که بهترین ملاقات را با پزشک خود داشته باشید:
از ضایعه پوستی خود عکس گرفته و در زمان ملاقات با پزشک به همراه داشته باشید. و چنانچه ضایعه متغیر است چندین عکس بگیرید و بخصوص از مناطق ویژه بدن که چندان معاینه آن برای پزشک و شما راحت نیست حتما عکس تهیه نمایید .
- از صدای خور خور یا وضعیت تنفسی حاد خود یا فرزند عزیزتان صدایی را ضبط کنید و در زمان ملاقات با پزشک به همراه داشته باشید.
- تمام علائمی را که داشته اید یادداشت نمایید ( ترجیحاً با مشخص نمودن ساعت وقوع آن )
- این علائم حتی ممکن است شامل علایمی باشد که به دلیل مراجعه شما به پزشک ارتباطی نداشته باشد. و بطور غیر مستقیم مربوط شود
• زمان هایی را که علائمتان شما را بیشتر رنج می دهد یادداشت نمایید. - به عنوان مثال اگر علائم شما در زمان های خاصی از روز یا در فصل های خاص یا در زمان مواجهه با هوای سرد، گرده های گل یا سایر محرک ها شدیدتر می شود.
چون بیماری های آلرژی حمله هست و شدت آن کم و زیاد می شود مهم است پزشک بداند در یک شبانه روز بخصوص در یک هفته قبل از ویزیت شما چه تعداد به بیان عددی حمله داشته اید (فرکانس یا نرخ بروز )
مدت به درازا کشیدن یا ماندگاری هر حمله چند دقیقه / ساعت و یا چند روز بوده است
وقتی می گوییم بیماری شدید است که روند عادی زندگی را مختل کند چه از نظر خواب / خوردن یا فعالیت و ورزش و چه باعث نرفتن سر کار یا قرار ملاقات و یا مدرسه گردد .
تاثیر چه ساعاتی از شبانه روز در بیماری های آلرژی خیلی مهم است مثلا وقتی می گوییم شب بدتر است آیا منظور فقط هنگام غروب و تاریک شدن هوا است و یا اول دراز کشیدن برای خوابیدن و یا هنگام خواب بدتر است ولی نصف شب بیماری فرد را بیدار می کند و یا سحر و صبح زود فرد را از خواب می پراند و یا نه بعد از بیدار شدن عادی صبحگاهی تازه حمله شروع می شود
تاثیر وضعیت خاص بدن مثل دراز کشیدن روی پشت و یا نشستن رو به جلو که بهتر یا بدتر می کند مهم است
تاثیر شرایط روحی و داشتن نگرانی و اضطراب بر ایجاد و یا بدتر شدن حمله خیلی مهم است
تاثیر خوردن و سنگینی معده علاوه بر نوع غذاها در حمله آلرژی مهم است
تاثیر ضربه های فیزیکی مثل فشار ضربه/ سرما /گرما /رطوبت بر آلرژی مهم است
داشتن حیوان خانگی و یا علاقمندی به دخانیات و الکل و... مانند هرگونه استرس مهم یا تغییرات اساسی اخیر در زندگیتان را بیان فرمایید .
• لیستی از تمام داروها، ویتامین ها و املاحی که مصرف می کنید را تهیه کنید.
آزمایشات خون و ادرار و مدفوع و جواب نمونه برداری های پاتولوژی و عکسهای رادیولوژی و سی دی آنها و مخصوصاً جواب کتبی گزارش آنها را به همراه داشته باشید حتی تا یک سال قبل و چون مربوط به بدن شما است قبول می باشد و چنانچه مشکلی داشته باشد جدید تکرار خواهیم کرد ( بنابراین به همراه داشتن آنها الزامی است )
• با یکی از اعضای خانواده یا دوستان خود به پزشک مراجعه کنید. گاهی اوقات به خاطر سپردن تمام اطلاعاتی که پزشک در زمان ملاقات در اختیار شما قرار می دهد مشکل است. فردی که همراه شما بوده است ممکن است مواردی را که شما فراموش کرده اید به یاد داشته باشد.